Луојанг Мингзхен правац стил лопта Цо., Лтд

Производи

Смањити потрошњу енергије производње од нерђајућег челика лопту.

Индустрyбеган производња ИНОX лопту у прошлом веку. И то се нагло развила на унапређивање технике производње. Међутим , захваљујући експанзију скале и количину фабрика, нерђајући челик лопта индустрије беган ући у период ниског профита. У међувремену, са нараста до техничких захтева трошак је почео да се повећа као. Међутим , као у минраздвајам механизације, цена челична муда ограничен у одређеном опсегу. Стога , смањење трошкова постаје кључ за потери профита. Како би се смањили трошкови, а онда настави цена предност и дугогодишњи развој, јеррy и безвредна постаје уобичајена и уобичајене у иноxа лопта произвођача. Али знамо да то није дугорочно. И научних енергије је кључ.

1 . научна одабир сировина

Материјални преоптерећености је важно када одаберемо сировог материјала. Као прво, изаберите челичних добављачи директно и смањити на посредничку везе. Тако је то постало могуће да бисте смањили материјални трошак. Затим изаберите исплативе материјала произвођачима да се смањи додатне расипање ресурса.

2 . процеса производње

О за производњу модлица, изаберите карбид умире и калупи након ПолицyАгент третмана за унапређивање лопта абразије и замора отпора. На бал хладно наслова процес, изаберите напорно сечених алатке да смањи глобално ембрион толеранције и затим сачувајте материјал, пролонгира у калупе живот, смањимо трошкове производње.

3 . контролу над еxципиентс

Треба му наметљива и брушење течност да помогне уситњавање током у дефласхинг, довршења и брушење. редовне квантитативне од оне могу да уштеде на еxципиентс кошта и укупном смањити трошкове производња челичних лопту.

У окружењу за данашњи високо конкурентном тржишту, то ће бити елиминисани на крају да слепо ниже цене, без обзира на квалитет. Исправне и најбољи је тај похрањивање себе за побољшање квалитета производа, технике и нижи трошкови производње у исто време.

Истрага

Ако имате било који истрагу око наводне или сарадњу, слободно Пишите нам на info@mzsteelball.com или користити следећи образац за истрагу. Нам продаје представник ће вас контактирати у року од 24 сата. Хвала на интересовању за наше производе.

Контактирајте нас
Адреса: Лиупо село, Манглинг град, Yансхи, Луојангу, Хенан, Кина.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Е-пошта:info@mzsteelball.com
Дом | о нама | Производи | Техничке информације | Фото-галерија | Новости и догађаја | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница