Луојанг Мингзхен правац стил лопта Цо., Лтд

Производи

Анализе на потребу за озбиљним кугла која у Кини: Ветар напајања генерација опреме користи правац

Челика јаја су основне делове лежишта и прорацун језгра делове ветрогенератора. Опсег улежиштење снагу ветра је сасвим у широкој употреби, из курсу користи у Блејд Вејн, главна оса и скретање за велике брзине правац који се користи у случају опрему и генератор. Због суровој средини ветра напајање опреме и незгодно одржавања, услов који се односи на делове правац је строже. Правац користи у енергија ветра требало би не само обезбедити довољно снаге и оптерећење способности, али има и сервис живот који није мање од 20 година.

На поклон, локални ветра напајања правац је постепено закорацили у скали производње и срдаиност производње. Међутим , то је само ограничен у скретање с правца лежајева и бацање систем утицаја који имају ниже техничке баријере у турбине, али не може да произведе главне осе и брзина инцреасер правац који захтевају виши технологију израде. Сада , масовне производње могућности ветрогенератора испод 3 МW у Кини достигли 45 000 скупова и домаће замене је достигла више од 80%. Али главна оса и брзина инцреасер правац и даље углавном ослањају се на увоз.

Многим страним земљама примените нови специјални Термичка обрада челичне СХX(40ГрСиМо) у трзао, и бацање систем правац. Кроз површински индукциони пригушење Термичка обрада, то може па да контролише окорелог слој дубине, површинске чврстоће, меке бенд ширине и пукотине на површини (посебно у контроли корен опрему). За брзину инцреасер који носе и главне осе који носе, користите царбонитридинг да бисте добили стабилније преосталих Аустените волумен разломак (30% - 35%) и велику количину еxигуоус Карбид и царбонитриде на површини од делова, којима можете значајно побољшати роком трајања од утицаја у условима контаминираних подмазивање.

Квалитетан материјал је најважнији фактор у ветар напајања генерација правац. Празнине између ветра напаја правац у дому и у иностранству су режија, материјал прво, а затим ветар напаја улежиштење дизајна, тецхниц нивоа и тецхниц опреме.

Луојанг Мингзхен који носе стил лопта Цо., Лтд је нову модерну компанију улагање у опрему и напредне технике за побољшање квалитета, као и да смање производњу трошкове челичне кугле. За квалитетне сезоне, ми смо успут да бих задовољио потребу врхунски улежиштење користи челичне лопта и Добродошли да се придружи нам се у експерт родног јаја да би задовољили себе.


Истрага

Ако имате било који истрагу око наводне или сарадњу, слободно Пишите нам на info@mzsteelball.com или користити следећи образац за истрагу. Нам продаје представник ће вас контактирати у року од 24 сата. Хвала на интересовању за наше производе.

Контактирајте нас
Адреса: Лиупо село, Манглинг град, Yансхи, Луојангу, Хенан, Кина.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Е-пошта:info@mzsteelball.com
Дом | о нама | Производи | Техничке информације | Фото-галерија | Новости и догађаја | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница