Луојанг Мингзхен правац стил лопта Цо., Лтд

Производи

Knowledge
Дом > Изложба > Садржај

Тренутни статус контроле квалитета карбид родног челика у Кини и у иностранству

Source:Луојанг Мингзхен правац челика лопту Цо. Лтд. | Updated: Jul 11, 2016

У поређењу са ГЦр15 хyпереутецтоид, који носе челик, контролу над карбид углавном се односи на две зоне ферита за Средњи угљен имајући челика и инфилтрација који носе челик. Технологија контроле је лакше у односу на проблем без мрежица карбид хyпереутецтоид који носе челика, средњи угљен имајући челика и инфилтрација који носе челик. Можда то може бити погледу као још један фактор да средњи угљен имајући челика и инфилтрација који носе челик достигне 30% - 50% у иностранству. Како би се побољшати је хомогености и смањите величину карбид. С једне стране, можемо да усвојимо технологију ниска температура под контролом котрљају и хлађење контролу да смањи и потисне ретикуларна карбид, припремите се за касније спхероидизинг оптимизирано. С друге стране, за хyпереутецтоид који носе челик га можемо побољшати за Изолацијска оптимизирано да постигну префињеност и хомогенизацијом од на карбид. Циклус индукциони спхероидизинг оптимизирано технологија се користи у спхероидизинг оптимизирано челика топло роловани ГЦр15СИМн правац. И ова апликација је схватио да је карбид Прочишћавање за пар минута, која је скратити пут од пхероидизинг оптимизирано и побољшања рафинираност и хомогенизацијом од на карбид. Тако и за правац целик, постоји огроман развој простор за Изолацијска оптимизирано од на карбид, и треба нам даља истраживања у будућности.

Луојанг Мингзхен који носе челичних цо., д.о.о. производња улежиштење користи челичне лопта за више од 20 година. Нам правац челична муда извоз за Америку, Јапан Кореја, Чешке, у Шпанији, Канада, Русија, Словенија, и тако даље. Мислимо да нам челичне лопта оде на целом свету у зависности од наше најбоље челична муда и најбољу услугу. Луојанг Мингзхен прави правац Покрени љтопке. Придружи нам се у експерт родног муда да задовољи себе.


Истрага

Ако имате било који истрагу око наводне или сарадњу, слободно Пишите нам на info@mzsteelball.com или користити следећи образац за истрагу. Нам продаје представник ће вас контактирати у року од 24 сата. Хвала на интересовању за наше производе.

Контактирајте нас
Адреса: Лиупо село, Манглинг град, Yансхи, Луојангу, Хенан, Кина.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Е-пошта:info@mzsteelball.com
Дом | о нама | Производи | Техничке информације | Фото-галерија | Новости и догађаја | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница