Луојанг Мингзхен правац стил лопта Цо., Лтд

Производи

Knowledge
Дом > Изложба > Садржај

Класификација челична муда

Source:Луојанг мингзхен лежајеви челик јаја Цо., Лтд | Updated: Jan 09, 2017

Из апликације од главних категорија, лопту могу бити подељени у апликацију брушења индустрије носе отпорне челичне лопта и апликације прецизности имајући индустрије челика лопту у две категорије. Хабање отпорних челичних куглу (лопту) користи се у индустријској пракси највише широко користе производе, постоји изрека: андqуот; ће бити јак индустрyандqуот; Рекао је то врло добро; у прецизности правац челична кугла која индустрија "и" живот "има дугу историју, требало би се звати лопту у уском смислу (обично назива челика перле). Лопта је лопта, челик и у облику брушење пан тело. Према облику поена, могу бити подељени у позитивном Мајсторицу (сада уска смисао за наслов), капсула лопта овалном лоптом, Јин и Јанг лопту, холлоw лопту, мулти лице лопту, лопту је недостаје (површине тело има јама), итд... Постоје четири врсте производње челика лопту: ковања, котрљају, полу-солидан формирањем и ливење. Због специјалне услове коришћења и свеобухватно окружење и позадину о историји и минерални прерађивачка индустрија, ковања и котрља јаја заузимају велике пропорције у ове индустрије. Полу -солидан формирање је неконвенционалан кастинг, умри кастинг могу објаснити карактеристике које нису једноставно и јасно, уз гипс је као, као ковање, ливење и ковање формирање одличну игру оба предности напредну технологију и привукао пажњу људи. И онда ливење челика лопту са своје једноставне, флексибилне и поуздану производњу, лако остварују великог обима производње, проширење предности мале инвестиције, посебно када су стручњаци и инжењери у топионици процеса добијања челика користећи различите напредне технологије и дизајн легуру, комад бескрајне маште, да бисте креирали иновативније, напредније сорте, да да задовољи потребе конкуренције да донесе смисао за постигнуће , тако да више људи могу да разумем. Висока цена бехоове је бацила лопту и потенцијала, одрживом развоју да постану главне снаге у брушење индустрија посебно цемента дробљење нема индустријских лопту у режиму производње.

Истрага

Ако имате било који истрагу око наводне или сарадњу, слободно Пишите нам на info@mzsteelball.com или користити следећи образац за истрагу. Нам продаје представник ће вас контактирати у року од 24 сата. Хвала на интересовању за наше производе.

Контактирајте нас
Адреса: Лиупо село, Манглинг град, Yансхи, Луојангу, Хенан, Кина.
Телефон: +86 (0)379 6439 0720
Факс: +86 (0)379 6439 0720
Е-пошта:info@mzsteelball.com
Дом | о нама | Производи | Техничке информације | Фото-галерија | Новости и догађаја | Контактирајте нас | Мобилни телефон | XML | Главна страница